Hazenoot nieuws

Financiële administratie uitbesteden?

Bent u aan het overwegen om de financiële administratie van uw onderneming uit handen te geven, dan bent u bij Hazenoot Finance B.V. aan het juiste adres! Zo houdt u meer tijd over om u te richten op uw onderneming.

Als ondernemer bent u verplicht om een boekhouding of financiële bedrijfsadministratie te voeren. Het boekhoudprogramma waarmee u werkt vormt de basis om tot een fiscale aangifte te komen, waaronder de aangifte omzetbelasting. Met uw financiële administratie krijgt u inzicht in de verrichtingen van uw onderneming. Vervolgens kunt u deze toetsen aan een begroting of prognose. Door de processen zoveel mogelijk te automatiseren creëren wij een betrouwbare en efficiënte verwerking van uw administratie. Online boekhouden van uw administratie voor ZZP (eenmanszaak) of MKB behoort tot de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

U kunt het volgende aan ons uitbesteden:

  • inboeken van verkopen en/ of inkopen;
  • voorbereiden van betalingen;
  • verzenden van verkoopfacturen;
  • SALARISADMINISTRATIE;
  • verzorgen aangifte omzetbelasting, IB en VPB;
  • debiteurenbewaking- en betalingen;
  • inlezen bankmutaties.

Waarom kiezen om uw financiële administratie uit te besteden aan Hazenoot Finance B.V.?

Wij onderscheiden ons door een transparante maar nuchtere laagdrempelige aanpak. Wij voorzien u graag van waardevolle- en deskundige adviezen, voor nu en de toekomst. Bij het doen van de administratie, belastingaangifte en jaarwerk leggen wij de nadruk op het persoonlijke contact.

Wij kijken niet alleen naar de cijfers, zo geven wij u graag advies hoe u eventueel kosten kunt besparen. Wij verzorgen op professionele wijze uw administratie.

Online boekhouden

Wij werken met diverse boekhoudprogramma’s maar hebben een intensieve samenwerking op het gebied van online boekhouden met Minox Online, een boekhoudprogramma voor ZZP’ers en MKB’ers die de boekhouding willen uitbesteden, maar dit op een efficiënte wijze geregeld willen hebben in samenwerking met de belastingadviseur. Waar u ook bent, u heeft altijd direct toegang tot de laatste rapportages en kengetallen van uw bedrijf.

De ondernemer maakt zijn verkoopfacturen, scant facturen en betaalt. Wij zorgen desgewenst voor controle en verwerking en aansluitend de fiscale aangiften zoals omzetbelasting, opgaaf intracommunautaire prestaties of het samenstellen van tussentijdse cijfers.

Uiteraard bent u bij ons verzekerd van duidelijke prijsafspraken, zodat u weer waar u aan toe bent en niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Ook met een beperkt budget kunt u op een professionele wijze een boekhouding voeren.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Wil je hier meer over weten? Stuur dan een bericht met je contactgegevens naar info@hazenootfinance.nl